Damsky Investicni Klub

Dámský investiční klub - Harper's Bazaar

15.1.2013, HARPER´S BAZAAR, Pavla Hodková


Harper's Bazaar byl u dalšího setkání Dámského investičního klubu
, tentokrát určeného zkušeným a aktivním investorkám.

Třináctka může být šťastná, protože i toto, v pořadí již třinácté odborně-společenské setkání Dámského investičního klubu České spořitelny, proběhlo ke spokojenosti nejen všech účinkujících, ale i žen, které přišly do Novoměstské radnice, kde se vše jednoho podzimního večera odehrálo.

Program večera, který se nesl v předvánočním duchu, byl pestrý - nejen pro ta tři zásadní odborná témata, která tu zazněla, ale také díky vskutku svéráznému a vtipnému slovu Ester Kočičkové, jež se opět ujala moderování celého večera, během něhož vystoupila i skvělá a krásná operní pěvkyně Andrea Kalivodová. Těsně před koncem se několik členek stalo šťastnými vylosovanými v tradiční tombole, takže si odnesly nejen nové informace, příjemný pocit z celého setkání, ale i dárky od partnerů večera.

Ani tentokrát nechyběl dobročinný bazar občanského sdružení Sananim, které pozvala na klubovou akci Nadace CS. Dárky z chráněných dílen si mohly dámy zakoupit před i po skončení oficiálního programu, kdy ještě setrvaly, aby si mezi sebou mile popovídaly, zeptaly se kohokoli z účinkujících na to, co je zajímalo, to vše v rámci malého koktejlu.

Partnery třináctého setkání Dámského investičního klubu byly: autorizovaný Volvo dealer Auto Průhonice, fitness centrum Factory Pro, Léčebné Lázně Jáchymov, BCD clinic, kosmetika Dr. Entner, Vamberecká krajka, „zápisníky a diáře" Paperblanks, sklo Verreum, květinářství Levantě a čokolády Mon Chocolatier.

***

PROČ PRAVĚ DÁMSKY INVESTIČNÍ KLUB? Vznikem klubu jako platformy pro setkávání zájemkyň o investování se navázalo na prvorepublikové klubové tradice. Členky si mohou skrze klub prohloubit znalosti v oblasti investování a získat cenné rady přímo od odborníků.

PDF - Dámský investiční klub - Harper's Bazaar

Pro členky klubu