Damsky Investicni Klub

Dámský investiční klub ČS slaví třetí narozeniny - Investujeme.cz

15.2.2011, Investujeme.cz

Již tři roky nabízí Dámský investiční klub České spořitelny svým členkám možnost hlouběji se seznámit s nástrahami investičního světa.

V současné době čítá počet členek Dámského investičního klubu již 2 200 dam, většinou klientek České spořitelny. „Stálý nárůst členek nás utvrzuje v názoru, že založení klubu bylo dobrým krokem, neboť podobná možnost, získat hlubší znalost o investicích a současně potkat zajímavé dámy působící v různých oblastech života, na zdejším trhu chyběla," uvedla Romana Vlková, manažerka Dámského investičního klubu České spořitelny. „Těší nás i rostoucí zájem o klubové partnerství, během minulého roku se počet partnerů opět rozšířil," dodala Romana Vlková.

Členkami klubu jsou manažerky podnikatelky či novinářky z celé České republiky - 77 % z nich pochází z Čech, 20 % z Moravy a zbytek členek je ze zahraničí. Z řad klientek České spořitelny je mezi členkami klubu již přes 700 investorek, z nichž většina investuje konzervativně. Do akcií investuje 20 % investorek a 2 % investuje do alternativních nástrojů, přičemž 20 % investuje pravidelně.

Zdroj: Tisková zpráva České spořitelny


http://www.investujeme.cz/clanky/damsky-investicni-klub-cs-slavi-treti-narozeniny
 

Pro členky klubu