Damsky Investicni Klub

Zimní vydání magazínu Erste IN

Rádi bychom Vás informovali, že právě vychází  čtvrté, a tedy poslední vydání magazínu Erste IN pro rok 2016 . Jako hlavní téma, prolínající se všemi rubrikami, jsme zvolili restart. Nikoli ten, který používáme u svých počítačů a dalších elektronických zařízení, když odmítají pracovat, ale restart v širším slova smyslu. Jako nový začátek, příležitost nahlížet věci jinak, v zajímavých souvislostech.

Rubrika Art & design přibližuje restart slavných českých značek, stránky Interior & exterior přinášejí tipy pro luxusní venkovní bydlení. V rubrice In style Vám představíme metodu zefektivňující pracovní procesy a rubrika V pohybu se zabývá zimními sporty a adrenalinovými aktivitami.

Restartu celých civilizací je věnován rozhovor s egyptologem Miroslavem Bártou a do budoucnosti s vozidly bez řidičů nahlíží téma stránek Auto & moto. Gourmet Vám poradí, jak se pozná ten opravdu nejlepší steak, a v rubrice Na cestách se podíváme do Indie, kde se snoubí historie se současností.

Věříme, že i tentokrát najdete v magazínu Erste IN to, co Vás baví a zajímá. Kromě příjemného čtení si dovolujeme popřát Vám též klidné vánoční svátky a úspěšný celý nový rok 2017. 

Pro členky klubu