Damsky Investicni Klub

Šestnácté setkání

Setkání Dámského investičního klubu v hotelu Boscolo

 

Po roční přestávce proběhlo ve čtvrtek 10. 3. 2016 v hotelu Boscolo Prague další setkání Dámského investičního klubu. Setkání se zúčastnilo 150 dam z řad manažerek a podnikatelek z celé České republiky, které spojoval nejen zájem o investice, ale také o navázání zajímavých kontaktů a nových přátelství. 

Celým večerem v duchu motta „Život je krásný“ hosty provázela profesionální a milá moderátorka Daniela Písařovicová. O zpříjemnění večera se postarali tradiční i noví partneři. Dámy si mohly vyzkoušet luxusní kosmetiku Lancôme, masáž od zkušených masérek ze salonu Sabai, vlasovou diagnostiku Salonu Petra Měchurová nebo si odpočinout na luxusní posteli Vi-Spring.

Po tematických přednáškách mapující aktuální investiční příležitosti v současném tržním prostředí v podání investičních specialistů České spořitelny, Radima Kramuleho a Filipa Kubrichta, si dámy poslechly rozhovor s inspirativním hostem — paní Inéz Cusumano, majitelkou zámku Chateau McelyTu vystřídala návrhářka Tatina Kovaříková a hosté tak měli možnost shlédnout módní přehlídku její nejnovější kolekce. Přehlídka byla spojená s charitativní dražbou šatů od samotné návrhářky. Originální model, který vydražila jedna z členek Dámského investičního klubu, jí bude ušitý přímo na míru. Částka 45 811 Kč, za kterou model vydražila, poputuje na jí zvolené projekty Bezpečný noční život Každý dobrý den se počítá podporované dárcovskou aplikací Melinda České spořitelny (více informací o aplikaci MELINDA naleznete zde). 

Program uzavřela tombola se zajímavými a hodnotnými cenami, které věnovali naši partneři: Sabai, BoscoloWellness& Spa, Meadows, Chateau Mcely, Klenotnictví Dušák, Design Studio Filip Nízký, Restaurant Kalina cuisine& vins, Pernod Ricard, Lancôme, Salon Petra Měchurová, Food Paradise, Holmes Place, Auto Průhonice – Volvo, Vi – spring. 

Program večera

18:30 – 19:00 welcome drink 
prezentace partnerů v přilehlých saloncích

19:00 – 19:10 úvodní slovo, zahájení večera

19:10 – 19:30 I. prezentace
Ing.Radim Kramule, „Život je krásný a co investování?”

19:30 – 20:00 II. prezentace 
Ing.Filip Kubricht, „ČS nemovitostní fond–investice, na kterou si můžete sáhnout“

20:00 – 21:00 koktejl 
prezentace partnerů v přilehlých saloncích

21:00 – 21:20 rozhovor s Inéz Cusumano

21:20 – 21:30 představení aplikace Melinda

21:30 – 21:40 módní přehlídka Tatiany Kovaříkové

21:40 – 21:50 charitativní dražba modelu Tatiany Kovaříkové

21:50 – 22:10 losování tomboly


Díky zpětné vazbě víme, že jsou tato setkání přínosná a představují pro vás příjemně strávený čas. Akce se proto budou v různém rozsahu a s různým zaměřením konat pravidelně zhruba dvakrát ročně. S dalšími z vás se tak těšíme na viděnou ještě v tomto roce.

 

Pro členky klubu